Для кулінарів, хто іноді любить кухнею, однак не виносить розкидані речі серед кухонній зоні!

Antworten
Louisgax

Для кулінарів, хто іноді любить кухнею, однак не виносить розкидані речі серед кухонній зоні!

Beitrag von Louisgax »

Хочу поділитися пригодою, яка сталася з мене минулого робочого тижня – уявіть собі!. Моя крихітка попросила, аби ваша покірна слуга спекла щось неймовірне на її свята. Я, звісно ж, авжеж, кинулася вишукувати ідею на просторах мережі і отримала несподіванку. Витратила цілих нервущих 1.5 години, переходячи із сайту на ще однієї сторінки з рекламою! Одні варіанти виявилися занадто з багатоетапні, інші варіанти - зі справжніми екзотичними компонентами, треті - із купою реклами. Та ось згодом ваша героїня згадала щодо цей дивовижний портал та всього лише за 5 хвилин вишукала - той самий варіант! Рецепт виявився так покроковим, що навіть моя 12-літня юна кулінарка спромоглася своїй мамі допомогти. І що ви думаєте? наш тандем спекли неймовірний десерт, що перетворився на справжнім хітом дня народження. І ось вам результат всі мої тепер зацікавлені сусідки не дають мені проходу з питаннями: "На якому сайті ти знайшла такий просто бомбезний рецепт?"
Каталог кулінарних рецептів
Antworten